09-08-10

Ontploft

We zijn twee weken weggeweest. Twee weken waarin het af en toe zonnig was hier in België, maar waarin het ook stevig geregend heeft. En dat was te merken aan de bloemen in de tuin.
De hele border leek wel ontploft. Eén explosie van bloemen en kleur. Ik heb het nog nooit zo mooi geweten na thuiskomst. Meestal schiet er amper nog een sprietje gras over en zijn de meeste bloemen helemaal dor of opgebrand. Dit jaar leek het wel een sprookje.
En ook onze achtjarige tuinman wreef 's morgens zijn ogen wel twee keer uit toen hij half slaapdronken de tuin in stommelde en de komkommers in zijn groententuintje zag hangen. 

BlogEnkele foto's Oostenrijk 2010 960.jpg
Hij oogste er drie, maar er hangen er nog twee klaar om opgegeten te worden.  Ook de sjalotjes waren oogstklaar en de tomatenplant hing plots vol met groene tomaten. Nu maar duimen dat die nog genoeg zonlicht krijgen om te rijpen.
De bloemenborder kun je al een beetje zien op de achtergrond.
Van op het terras was dit het hele plaatje, kijk maar eens hieronder!
blogEnkele foto's Oostenrijk 2010 964.jpg
Ik heb de Hibiscus moeten bijsnoeien want we raakten amper langs het paadje en door het poortje om naar het gazon, de zandbak, hangmat of avondterras te gaan. Prachtig om zo thuis te komen!

23:20 Gepost door Inge | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad een sprookje. En dan zeggen foto's nog niet half wat het is !
't Ziet er echt prachtig uit !!! 'k Zal eens moeten komen kijken, mijn komkommers zijn trouwens op :-DD

Gepost door: Geert | 09-08-10

Oooooooh zeg! Da's mooi al die bloemen in bloei!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 10-08-10

De commentaren zijn gesloten.